Software de la SAP, consultanță de la Plaut

Vasta competență a fiecărui consultant Plaut în domeniul soluției SAP este redată în cadrul proiectelor de consultanță și implementare a produselor software SAP. Punctul forte constă atât în conceperea cât și în implementarea software-ului și a soluțiilor IT, toate ușor de utilizat. Parteneriatul strâns pe care îl avem cu SAP și varietatea de proiecte realizate sunt mărci ale serviciilor de consultanță SAP oferite de Plaut.

Timp de mai bine de 30 de ani și cu peste 2.500 de proiecte realizate, Plaut este unul dintre partenerii cei mai de succes ai SAP.

Mai multa transparență, noi perspective și decizii mai simple

Cu Suita de aplicații SAP pentru gestionarea activităților de afaceri (SAP Business Suite), puteți realiza procese de afaceri mai transparente iar prin intermediul datelor logice ale companiei vă puteți crea fundația pentru a lua decizii mai bune, mai simplu. Prin crearea unei legături directe între procesele operative de afaceri și deciziile strategice de management, planurile, bugetele și rapoartele operative, se poate crea o egalizare inter-departamentala pentru toate procesele de afaceri.

Plaut este parte integrantă din lumea ERP

Prin conectarea consultanței de afaceri și implementarea IT orientată spre soluții, Plaut generează mai multă eficiență și procese optimizate, pe baza software-ului de afaceri, lider la nivel mondial, dezvoltat de SAP.

Mai multa eficiență pentru procesele critice de afaceri

Procesele coerente, unificate la nivel de companie sunt realizate cu ajutorul aplicațiilor SAP Business Suite. Procesele de afaceri și IT se interconectează în condiții de siguranță, câștigând astfel eficiență. Aplicațiile simplifică cooperarea dintre angajați și colaborarea cu furnizorii, distribuția, partenerii comerciali și clienții.

Mai multa flexibilitate pentru inovatie si dezvoltare

Aplicațiile SAP Business Suite sunt flexibile. Acest lucru înseamnă că puteți să adăugați sau să adaptați funcțiile existente într-un timp scurt și cu un efort ușor de gestionat. Vremurile upgrade-urilor extinse au apus – acest lucru este posibil prin intermediul pachetelor de imbunătățire SAP: aproape fără întreruperea operațiunilor de afaceri, puteți accelera inovația și dezvoltarea. Puteți conecta funcțiile cu noi procese și descoperi o noua traiectorie.

soluții oferite de Plaut

În administrarea SAP, noi vă oferim suport la distanță pentru sistemele SAP, respectând în același timp termenii acordurilor semnate.

Un upgrade SAP are ca scop un transfer omogen a versiunii sistemului folosită în prezent către o versiune mai noua, menținând în același timp funcționalitatea sistemului standard și toate dezvoltările, cu garanția și siguranță completă a toate datelor din sistem. Noi, Plaut avem o vastă experiență în implementarea proiectelor de acest fel. Noi furnizăm o ofertă completă, în concordanță cu nevoile clientului. Oferta noastră cuprinde etapa de pregătire pentru upgrade, apoi upgrade-ul tehnic și funcțional, și de asemenea sesiuni de instruire pentru diferențele dintre versiunile sistemului SAP și noile functionalități.

În propriul nostru centru de dezvoltare in Romania, dezvoltările nearshore sunt integrate în proiecte, permitând implementări eficiente din punct de vedere al costurilor si competente.

  • Dezvoltări ABAP:   Soluții profesionale și complete la prețuri rezonabile pentru toate cerințele caracteristice afacerii proprii
  • Aplicații Add-on:  Soluții SAP Add-on proiectate special pentru ca aplicațiile SAP să indeplinească nevoile industriei dumneavoastră
  • Interfețe SAP/ Non SAP:   Realizarea de noi interfețe cu sisteme externe pentru automatizarea proceselor dumneavoastră de afaceri
  • Specific  SAP:  Implemetarea USER-EXIT/ BADI/BTE și notelor OSS în conformitate cu cerințele clientului.

Suportul pentru aplicația SAP oferă asistență de la distanță pentru a rezolva problemele zilnice raportate de utilizatorii sistemului SAP. Pe parcursul suportului pentru aplicația SAP este posibil să implementați lucrările de dezvoltare în sistemul SAP (configurare și dezvoltări). Suportul pentru aplicația SAP este oferit de o echipă dedicată de consultanți; noi vă asigurăm conformitatea cu termenii acordurilor convenite. O aplicație de internet dedicată permite primirea și analiza regulată a tuturor cererilor de suport pentru aplicație.

Un audit de implementare SAP include analiza și evaluarea zonelor care au fost deja implementate și sunt în curs de implementare în sistemul SAP în ceea ce privește:

  • Implementarea corectă a soluției SAP
  • Coerenta blueprintului soluției
  • Metodologia proiectului.

Rezultatele auditului într-un raport de audit continând concluzii și recomandări cu privire la implementare.

SAP ABAP – Servicii de dezvoltare/ Îmbunătățiri SAP pentru a întâlni nevoile specifice ale clientilor, furnizăm solutii dedicate, non-standard pe baza instrumentelor SAP.

În dezvoltări, pregătim soluții SAP pentru a îmbunătăți funcționalitățile standard ale sistemului SAP, precum pregătirea aplicațiilor noi, specifice pentru cerințele industriei clientului. Dezvoltările sunt implementate pe baza unei metodologii bine dovedite care include:

  • Pregătirea subiectelor cheie
  • Pregătirea specificațiilor tehnice
  • Pregătirea soluției
  • Teste soluție
  • Go live Soluție

În acest pachet de servicii, noi v-am pregătit un pachet de soluții dezvoltate preconfigurate “PLAUT WORKS”

Soluțiile PLAUT WORKS sunt dezvoltări gata realizate în sistemul SAP. Soluțiile predefinite Plaut Works fac posibilă reducerea pe cât de mult posibil a timpului necesar pentru pregătirea dezvoltărilor.

Complexitatea lansării unui proiect cu caracter internațional este mult mai mare decât cea a unui proiect de implementat pe plan național. Armonizarea la nivel mondial, consolidarea datelor de bază și a proceselor de afaceri, un plan mai eficient pentru onorarea comenzilor clienților, extinderea la nivel de grup și procesele dintre companii sau configurarea unui sistem central, coerent și cuprinzător de raportare sunt doar câteva exemple pentru cele mai multe provocări ale lansării unui proiect internațional.

Soluția bazată pe cerințe de conformitate a acestei provocări dispune de diferite experiențe și competențe:

Competența proceselor

constă în competența de a analiza corespunzător procesele din diferite locații pentru a identifica posibilitățile de optimizare și de a dezvolta concepte de realizare inter-site.

Soluții scalabile și internaționale

este necesară o soluție inovatoare și de încredere care să acopere condițiile legale naționale și internaționale și care să fie, printr-o scalabilitate ridicată, potrivită atât pentru locații mari și sedii de corporații, cât și pentru birouri mai mici. Cu aplicația SAP, vă oferim o soluție standard de afaceri care face față remarcabil acestor provocări.

Competența de lansare

Succesul lansării unui proiect este caracterizată în principal de competența partenerului, utilizarea metodelor testate de lansare și disponibilitatea unui sprijin competent, internațional. Plaut beneficiază de o experiență bogată, acumulată în urma lansării a numeroase proiecte de succes și o metoda de lansare șablon, dovedită.

Abordare bazată pe cerințe de conformitate în concordanță cu eterogenitatea așteptărilor sediului central și birourilor internaționale

Abordarea unei lansări internaționale necesită analiza provocărilor cu caracter foarte special, tehnico-organizatorice în cadrul activităților de proiect și a problemelor socio-emoționale care apar ca urmare a schimbării structurii și a procedurilor pentru angajații în cauză. Cultura de afaceri a Plaut este de nivel mijlociu și internațional, ceea ce reprezintă o baza importantă pentru succesul lansării proiectului.

Sigur, economic și eficient!

Expertiza noastră cuprinzătoare SAP în Managed Services este bazată pe parteneriatul nostru de 25 de ani cu SAP și pe experiența în continuă creștere datorată multiplelor proiecte de succes ale clienților noștri.

Clienții noștri beneficiază de această dezvoltare, de o infrastructura modernă puternică și de calificările angajaților noștri. Mai mult de 100 de clienți aleg soluții care sunt cele mai economice și sigure pentru ei dintr-o gamă largă de servicii IT premium.

Application Management

Plaut oferă servicii individuale și profesionale pentru toate aspectele Application Management, inclusiv :

  • Application Support;
  • Application Maintenance și
  • Application Consulting.

Suportul este garantat de personal special instruit și calificat cu experiență în consultanță. Scopul este un suport complet al utilizatorilor și  îmbunătățire continuă a sistemului SAP. În afară de depanarea rapidă a programelor SAP standard, aplicații sau interfețe personalizate, se efectuează personalizare sau programarea, dacă este necesar. Aceste sarcini pot fi executate la distanță sau sediul clientului.

SAP Maintenance and Software Maintenance

În cadrul contractului de întreținere de software SAP, Plaut se angajează ca  suport de prim nivel pentru problemele din cadrul aplicațiilor SAP standard. Plaut Customer Concept Center (CCC) este certificat de SAP Centrul de expertiză pentru clienți (CCOE).

System Management/Outsourcing

Data Center-ul Plaut a fost auditat de către SAP și a fost certificat ca SAP Hosting Partner din anul 2002. În cazul Hosting-ului, noi oferim sistemul complet SAP în centrul nostru de date. Utilizatorii SAP au avea acces la serverele lor,  de la distanță.

Vice-versa, în cazul Sistemului de Management de la distanță, vom sprijini sistemul SAP la sediul clientilor nostri  și vom prelua responsabilitatea operațională. Noi sprijinim clienții care intenționează să opereze sistemul SAP ei inșiși, de la caz la caz, în cadrul acordurilor de sprijin al doilea nivel. Mai mult decât atât, consultanții noștri instruiți special oferă suport pentru proiecte dificile bazate pe SAP. Acestea includ, printre altele:

  • SAP release upgrades,
  • data base change and
  • UNICODE migrations.
Cum putem să iți fim de folos?

Contactează-ne pentru orice nelamuriri ai despre BI și vom răspunde prompt întrebărilor tale.

Cauți un consultant SAP de încredere?

Folosind in continuare acest site, sunteti de acord cu folosirea cookies. mai multe informatii

Setarile cookies in acest website sunt setate sa "allow cookies" pentru a va oferi cea mai buna experienta de navigare posibila. Continuare folosirii acestui site, fara a schimba setarile cookies sau acceptarea acestor setari mai jos, ne ofera consimtamantul dvs. pentru utilizarea lor.

Close